En finalitzar
el curs, els participants seran capaços de:
· Implantar un sistema d’Anàlisi de Perills
i Punts de Control Crític (APPCC) com a mètode preventiu
per assegurar que els aliments no representen cap perill -biològic,
químic o físic- per al consumidor.
· Incorporar el sistema APPCC en el sistema de gestió
de la qualitat seguint les normes i recomanacions aplicables.
· Implantar un sistema de qualitat segons els requisits de
la norma ISO aplicable a les empreses del sector agroalimentari.
· Conèixer els models de gestió de la qualitat
aplicables als laboratoris, tant des del punt de vista voluntari,
normes EN 45001 i 45002, com des del punt de vista reglamentari,
les Bones Pràctiques de Laboratori (BPL).
· Disposar dels coneixements necessaris per afrontar qüestions
de caràcter ambiental: efectes produïts per la contaminació,
gestió de residus, legislació mediambiental, així
com l’aplicació de les normes ISO 14001 de gestió
ambiental. |