Institut Catalā de Tecnologia 6a ediciķ   
INTRODUCCIĶ OBJECTIUS PROGRAMA PROFESSORAT + INFORMACIĶ INSCRIPCIĶ CURSOS RELACIONATS
DATA D'INICI

27 d'octubre de 2005

DURADA
300h lectives
HORARI
Dt. i dj. de 18:00 a 21:30h
PREU
3.780€
CATÀLEG CURS    
SESSIĶ INFORMATIVA
22 de setembre de 2005, 19h
Institut Catalā de Tecnologia
C/Ciutat de Granada 131, BCN
Tel. 93 4858593
A/e: formacio@ictonline.es
 
 
 
En finalitzar el curs, els participants seran capaços de:

· Implantar un sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC) com a mètode preventiu per assegurar que els aliments no representen cap perill -biològic, químic o físic- per al consumidor.

· Incorporar el sistema APPCC en el sistema de gestió de la qualitat seguint les normes i recomanacions aplicables.

· Implantar un sistema de qualitat segons els requisits de la norma ISO aplicable a les empreses del sector agroalimentari.

· Conèixer els models de gestió de la qualitat aplicables als laboratoris, tant des del punt de vista voluntari, normes EN 45001 i 45002, com des del punt de vista reglamentari, les Bones Pràctiques de Laboratori (BPL).

· Disposar dels coneixements necessaris per afrontar qüestions de caràcter ambiental: efectes produïts per la contaminació, gestió de residus, legislació mediambiental, així com l’aplicació de les normes ISO 14001 de gestió ambiental.