Institut Catalā de Tecnologia 6a ediciķ   
INTRODUCCIĶ OBJECTIUS PROGRAMA PROFESSORAT + INFORMACIĶ INSCRIPCIĶ CURSOS RELACIONATS
DATA D'INICI

27 d'octubre de 2005

DURADA
300h lectives
HORARI
Dt. i dj. de 18:00 a 21:30h
PREU
3.780€
CATÀLEG CURS    
SESSIĶ INFORMATIVA
22 de setembre de 2005, 19h
Institut Catalā de Tecnologia
C/Ciutat de Granada 131, BCN
Tel. 93 4858593
A/e: formacio@ictonline.es
 
 
 
 
L’orientació de les empreses agroalimentàries cap a un nou perfil de consumidor, juntament amb l’augment dels coneixements i exigències d’aquest, fa que hagin de donar resposta a un major nombre de demandes d’informació, qualitat i seguretat.
L’aparició de nous productes, l’apertura i globalització dels mercats, la forta competència, la implantació de noves tecnologies i els requeriments legals cada cop més rígids, fan que les empreses del sector agroalimentari es vegin obligades a una actualització constant amb l’objectiu de mantenir i millorar la seva avantatge competitiva mitjançant la investigació, el desenvolupament de nous productes, la innovació i la formació continua dels seus treballadors.

En aquesta mateixa linea, les empreses d’aquest sector ha d’otorgar cada cop més importància en l’increment de la qualitat mitjançant instruments de millora de la seva gestió garantint la seva eficiència amb un plantejament preventiu en totes les seves activitats.

Per l’empresa agroalimentària gestionar amb qualitat és, avui en dia, un imperatiu si es vol superar la pressió de la competència.